Οδοντιατρική κλινική VIDENT
Καλώς Ορίσατε!

Η οδοντιατρική κλινική VIDENT έχει μια μακροχρόνια ιστορία, η οποία ξεκινά από το 1989 και συνεχίζετε με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα.

Φιλοσοφία μας, είναι η παροχή συστηματικής και ολοκληρωμένης οδοντιατρικής περίθαλψης, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία, η ομορφιά και η ποιότητα ζωής, πάντα με ατομική προσέγγιση προς κάθε ασθενή. Οι υπηρεσίες μας προσανατολίζονται στην πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία διάφορων οδοντιατρικών νοσημάτων, αλλά και στην αισθητική, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή του κάθε σύχρονου ανθρώπου.

Στην οδοντιατρική κλινική VIDENT σας δίνετε η δυνατότητα να αποκτήσετε ανώδυνα το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε, σύμφωνα πάντα με τις πιο σύχρονες προδιαγραφές στο χώρο της πρόληψης, της θεραπείας, της προσθετολογίας, της εμφυτευματολογίας και της ορθοδοντικής.

Η παροχή σύχρονων υπηρεσιών ψηλής ποιότητας στο χώρο της διάγνωσης και θεραπείας, ο επαγγελματισμός μας και η ανθρωπιστική προσέγγιση για κάθε περίπτωση, είναι το κλειδί της πολυετούς επιτυχίας μας στον χώρο της οδοντιατρικής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής μας είναι στη διάθεσή σας.

Βίκτωρ Γιακούμπιβ
Χειρούργος-οδοντίατρος, Εμφυτευματολόγος
Διευθυντής οδοντιατρικής κλινικής VIDENT.

Advanced implant installations

Implants by Dental Clinic Vident
Implants by Dental Clinic Vident

Dental clinic Vident has been helping clients to restore teeth with advanced implant installations. For more information please call +357 22314678

Οδοντιατρική κλινική VIDENT

Η οδοντιατρική κλινική VIDENT, Nicosia, Cyprus Vident – Αίθουσα υποδοχής. Η οδοντιατρική κλινική VIDENT – πρόληψη και θεραπεία παθήσεων δοντιών και ούλων, αισθητική αποκατάσταση, λεύκανση, διόρθωση σύγκλεισης γνάθου (ορθοδοντία), προσθέσεις (οδοντικές μύλες, φλοιώματα, γέφυρες), εμφύτευση δοντιών. Η κλινική είναι εφοδιασμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της ιταλικής εταιρείας Castellini Η οδοντιατρική κλινική VIDENT - Μηχανή για την λεύκανση ZOOM!AP