Λεύκανση δοντιών

Κατάλευκο χαμόγελο – φρέσκα αναπνοή, επιτυχής καριέρα και επιτυχίες στην προσωπική ζωή. Το κλειδί είναι το μοναδικό σύστημα Zoom!AP.

Στην κλινική μας θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το όμορφο κατάλευκο χαμόγελο, που θα κάνει τους γύρο σας να σας θαυμάζουν. Χρησιμοποιούμε την διαδικασία της λεύκανσης δοντιών με το σύγχρονο αμερικάνικο σύστημα Zoom!AP (Zoom! Advanced Power).

Το σύστημα Zoom!AP για την επαγγελματική λεύκανση επιστημονικά μελετημένο και εγκεκριμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του είναι το άμεσο αποτέλεσμα. Σε μια ώρα τα δόντια σας θα αποκτήσουν την τέλεια λευκότητα. Το σύστημα Zoom!AP είναι κατάλληλο για αυτούς που επιθυμεί το άμεσο αποτέλεσμα. Η ευκολία σε σύγκριση με την λεύκανση μέσω των ναρθήκων και ταινιών κάνει το σύστημα Zoom τέλεια επιλογή!

Σας προσκαλούμε σε διαδικασία λεύκανσης με την πιο αποτελεσματική μέθοδο - ZOOM!AP. Άμεσο αποτέλεσμα σε μια ώρα

Βήμα 1: Διαπίστωση χρώματος δοντιών πριν την λεύκανση.

Βήμα 2: Τοποθέτηση προστατευτικής κρέμας στην περιοχή των χειλών.

Βήμα 3: Απομόνωση μαλακών ιστών και τοποθέτηση στρώματος που βελτιώνει την αλληλεπίδραση της δραστικής γέλης με οδοντικούς ιστούς.

Βήμα 4: Τοποθέτηση λευκαντικής γέλης.

Βήμα 5: Η μαγεία του Zoom!AP – Επίδραση στην γέλη με λευκαντική λάμπα Zoom!AP. Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά και επαναλαμβάνεται κατά την διάρκεια μιας ώρας μερικές φορές.

Βήμα 6: Τοποθέτηση σταθεροποιητικής φθοριούχας γέλης.

Τελικό στάδιο: Διαπίστωση χρώματος δοντιών μετά την λεύκανση με το σύστημα Zoom!AP.

Πως γίνεται η λεύκανση δοντιών στην κλινική μας:

Καθόσαστε σε αναπαυτική καρέκλα και ο ιατρός μαζί σας διαπιστώνει το χρώμα των δοντιών σας. Το χρωστικό φάσμα έχει 16 αποχρώσεις.

Η λευκαντική γέλη τοποθετείται για 15 λεπτά. Προς αποφυγή της επαφής της λευκαντικής γέλης με τους μαλακούς ιστούς, τα δόντια απομονώνονται ένα προστατευτικό επικάλυμμα.

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη για αυτό δεν χρειάζεται η αναισθησία.

Σε μια επίσκεψη πραγματοποιούνται 3-4 διαδικασίες, ενεργοποιημένες με ειδική λάμπα.

Μετά από την μια σειρά της λεύκανσης τα δόντια γίνονται 7-10 αποχρώσεις πιο λευκά.

Η λεύκανση είναι αβλαβής;

Ναι! Οι περισσότεροι οδοντίατροι θεωρούν το σύστημα Zoom!AP το πιο αβλαβές από όλες οδοντιατρικές αισθητικής διαδικασίες. Η γέλη που χρησιμοποιούμε είναι η πιο αβλαβής, δεν επηρεάζει την μορφή και την χημική δομή της αδαμαντίνης, δεν μειώνει την ανθεκτικότητα της, αλλά απομακρύνει τα χρωστικά στοιχεία από αυτήν.

Περιορισμός υπάρχει μόνο για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Το αποτέλεσμα της λεύκανσης διαρκεί;

Για να διατηρήσετε το τέλειο αποτέλεσμα, σας συνιστούμε να βουρτσίζετε τα δόντια σας δυο φορές την ημέρα, ως επίσης να αποφεύγετε ή να μειώσετε την κατανάλωση τροφών και ποτών με χρωστικές ουσίες, όπως καφές, τσάι, κόκκινο κρασί και να αποφεύγετε το κάπνισμα. Τότε το αποτέλεσμα διατηρείται μέχρι 5 χρόνια. Στους καπνιστές το χρώμα των δοντιών μπορεί να αλλαχτεί, αλλά μόνο σε 1-2 αποχρώσεις.

Προσκαλούμε εσάς και τους δικού σας για την διαδικασία της λεύκανσης των δοντιών με την μέθοδο του ZOOM!AP και το χαμόγελο σας θα κατακτήσει όλο τον κόσμο!

Για την προσωπική συμβουλή και εξέταση αποταθείτε στο τηλέφωνο: +357-22-314678.