Προσωπικό

Βίκτωρας Γιακούμπιβ. Χειρούργος-οδοντίατρος, διευθυντής της κλινικής Vident.

Βίκτωρας Γιακούμπιβ

Χειρούργος-οδοντίατρος, Διευθυντής της κλινικής Vident.

Απέκτησε 25-ετή πείρα στον τομέα της οδοντιατρικής και κατέχει γνώσεις σε όλα τα είδη της οδοντιατρικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων της θεραπείας, της χειρουργικής, των προσθέσεων και της εμφύτευσης.

Απόφοιτος του Ιατρικού Ινστιτούτου – 1 του Πάβλοβ στο Λένινγκραντ (τώρα Αγία Πετρούπολη) του έτους 1983

Εργάστηκε ως ιδιωτικός οδοντίατρος στην Λευκωσία από το έτος 1989. Το έτος 2000 ίδρυσε την οδοντιατρική κλινική Vident στην Λευκωσία Κύπρου.

Παρά την σημαντική πείρα ο δόκτορας Γιακούμπιβ συνεχώς καλλιεργεί τις γνώσεις του, λαμβάνοντας συμμετοχή στα σεμινάρια και συνέδρια, όσο στην Κύπρο τόσο και στο εξωτερικό, υιοθετώντας στην εργασία του τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες μέθοδες της θεραπείας.

Επίσης ο δόκτορας Γιακούμπιβ συμμετέχει στην δραστηριότητα του Κυπριακού Οδοντιατρικού Συνδέσμου με τις προσπάθειες στην βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας των οδοντιατρικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Παρθενίδης Κωνσταντίνος. Ειδικός υγιεινολόγος.

Κωνσταντίνος Παρθενίδης

Ειδικός υγιεινολόγος.

Κωνσταντίνος Παρθενίδης αποφοίτησε της Κρατική Ιατρική Ακαδημία το 2005. Το έτος 2006 απέκτησε την εξειδίκευση στην οδοντιατρική. Από το έτος 2007 εργάζεται στην οδοντιατρική κλινική Vident.

"Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας για τον υγιεινό καθαρισμό των δοντιών σας, όχι μόνο θα καθαρίσουμε τις καταθέσεις οδοντικής πλάκας, αλλά θα σας διδάξουμε τα βασικά της στοματικής υγιεινής και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους καλύτερους για σας μεθόδους στοματικής υγιεινής.

Εάν απαιτείται, κατά την επίσκεψή σας, θα λάβετε επίσης μια συντηρητική θεραπεία του πρώτου σταδίου της περιοδοντίτιδας μαζί με τις απαραίτητες συστάσεις.

Μην ξεχνάτε! Ο επαγγελματικός καθαρισμός πρέπει να διεξάγεται μία φορά κάθε έξι μήνες. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την διατήρηση υγιεινών δοντιών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εντοπίζονται τυχόν προβλήματα σε πρώιμο στάδιο, όταν η θεραπεία εξακολουθεί να είναι εύκολη."

Τατιάνα Διομήδους, Administrator

Τατιάνα Διομήδους

Administrator

"Ξεκινώντας από μία τηλεφωνική συνομιλία με έναν ασθενή, προσπαθώ να κατανοήσω την ψυχολογία του καθενός ούτως ώστε να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη μεταξύ του ασθενή και του γιατρού."