Εμφύτευση

Απώλια δοντιών...

Διστάζετε να χαμογελάτε στις φωτογραφίες ή στο οικογενειακό βίντεο, στην παρέα των φίλων σας ή των συνεργατών σας;

Δυσκολεύστε στο μάσημα λόγω απουσίας δοντιών;

Επιθυμάτε να έχετε τέλεια, γερά και λευκά δόντια, που θα σας επιτρέπουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση ;

Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε εμείς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σας με την μέθοδο της οδοντικής εμφύτευσης επαναφέροντας πίσω το χαμένο σας χαμόγελο που τόσο πολύ επιθυμείτε! Η μεγάλη μας εμπειρία στην εμφύτευση σας εγγυείτε την ποιότητα και την διάρκεια ζωής των εμφυτευμάτων που τοποθετήθηκαν στην κλινική μας.

Σήμερα η εμφύτευση είναι η πιο προοδευτική μέθοδος της αποκατάστασης των απολεσθέντων δοντιών. Έχει διαρκής και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Ανακτήστε την χαρά του χαμόγελου, αλλάξτε την ζωή σας προς καλύτερο!

Τι είναι το εμφύτευμα;

Το εμφύτευμα αποτελεί μια συσκευή από τιτανικό κράμα, που τοποθετείται στο οστό του σαγονιού ως αντικατάσταση της οδοντικής ρίζας. Το εμφύτευμα ενώνεται στερεά με το οστό, ενώ αργότερα ακολουθεί η τοποθέτηση της κόρώνας, η οποία επαναλαμβάνει τη μορφή και το χρώμα του χαμένου σας δοντιού!.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία εφαρμογής των εμφυτευμάτων;

Η εμφύτευση αποτελεί μια συνηθισμένη οδοντιατρική διαδικασία. Η τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος διαρκεί περίπου 20 λεπτά, με τοπική αναισθησία και είναι εντελώς ανώδυνη.

Πόση είναι η διάρκεια ζωής των εμφυτευμάτων;

Η διάρκεια ζωής των εμφυτευμάτων είναι απεριόριστη. Με την σωστή περιποίηση τα εμφυτεύματά σας θα σας εξυπηρετούν μια ζωή. Τα εμφύτευματα, έχουν τουλάχιστο την ίδια αντοχή με την φυσική ρίζα των δοντιών.   

Είναι δυνατή η εφαρμογή εμφυτεύματος αμέσως μετά την αναγκαστική εξαγωγή δοντιού;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εφαρμογή του εμφυτεύματος είναι δυνατή αμέσως μετά την αναγκαστική εξαγωγή του δοντιού, έτσι ο ασθενής δεν χρειάζεται να περιμένει περίπου έξι μήνες για την πλήρης επούλωση και διαμόρφωση της δομής του φατνιακού οστού μετά την εξαγωγή δοντιού.

Η πλήρης αναισθησία είναι απαραίτητη;

Όχι. Η τοπική αναισθησία αποκλείει οποιοδήποτε πόνο και είναι αρκετή. Κατά της διαδικασίας εμφύτευσης από τον οδοντίατρό σας, στο σημείο εφαρμογής του εμφυτεύματος θα νιώθετε κάποια παλμική κίνηση και μια ασήμαντη πίεση, αλλά όχι τον πόνο. Σε κάποιους ασθενείς η διαδικασία αυτή θυμίζει την συνηθισμένη θεραπεία της τερηδόνας, που επίσης γίνεται με τοπική αναισθησία.

Θα νιώθω πόνο μετά από την διαδικασία;

Πιθανή μια ευαισθησία στα ούλη τις πρώτες μέρες μετά την διαδικασία, αλλά χωρίς αιμορραγίες. Πιθανόν κάποια οιδήματα και σχετικά με αυτά ενοχλήσεις. Οι περισσότεροι ασθενείς την επόμενη κιόλας μέρα μετά την διαδικασία δεν χρειάζονται καν παυσίπονα.      

Από ποια ηλικία επιτρέπεται η εφαρμογή των οδοντικών εμφυτευμάτων;

Για την εφαρμογή των εμφυτευμάτων πρέπει να ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξη του οστού. Η ανάπτυξη αυτή ολοκληρώνεται στην ηλικία των 18 χρόνων περίπου, όμως στις κοπέλες η ανάπτυξη ολοκληρώνεται πιο γρήγορα από τα αγόρια.

Αντενδεικνύεται η εφαρμογή των εμφυτευμάτων στους ηλικιωμένους;  

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε την ζωή σας προς καλύτερο με την βοήθεια των εμφυτευμάτων. Η παρούσα θεραπεία είναι τόσο ασφαλής που η εφαρμογή των εμφυτευμάτων γίνεται σε ασθενείς ηλικίας 70, 80 μέχρι και 90 χρόνων.  

Θα έχω δόντια κατά την διάρκεια της θεραπείας και της περιόδου της ρίζωσης του εμφυτεύματος;

Ναι! Αν πριν την θεραπεία είχατε αφαιρούμενη πρόσθεση, συνήθως θα χρειαστεί μια μικρή διαφοροποίηση της έτσι ώστε μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε ξανά. Αν δεν είχατε αφαιρούμενη πρόσθεση, η ατέλεια μπορεί να καλυφτεί με προσωρινή πρόσθεση, σε μερικές περιπτώσεις η προσωρινή πρόσθεση μπορεί να εφαρμοστεί στα εμφυτεύματα.    

Πράγματι η εμφύτευση γίνεται σε μια μέρα;

Ναι. Ο χειρούργος-οδοντίατρος λειτουργεί ατραυματικά και με ασφάλεια. Για αυτό το λόγο, κατά την διάρκεια μόνο μιας διαδικασίας είναι δυνατή η εφαρμογή πολλών εμφυτευμάτων.

Τα δόντια, βασισμένα στα εμφυτεύματα χαρίζουν την αίσθηση των φυσικών δοντιών;

Δεν θα καταλάβετε καμία διαφορά. Τα δόντια που στηρίζονται πάνω στα εμφυτεύματα, επαναλαμβάνουν τη μορφή και το χρώμα των φυσικών δοντιών.

Πόσο θα κοστίσει;

Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο της θεραπείας και τον αριθμό των εμφυτευμάτων. Ο χειρούργος-οδοντίατρος θα εκτιμήσει τον όγκο των απαραίτητων εργασιών και των σχετικών εξόδων πριν την έναρξη της θεραπείας.

Για την προσωπική συμβουλή και εξέταση αποταθείτε στο τηλέφωνο: +357-22-314678.